menu bae

Elkészült a Fabrikato Kft. honlapja

Elkészült a Fabrikato Kft. új honlapja. A szombathelyi cég számos építőipari alágazatban tevékenykedik. Az utóbbi időben a lakásépítések és az energetikai korszerűsítések mellett jelentős útépítési és közműépítési megbízásokkal bővült a vállalkozás portfóliója.

Ugyan a  munkák döntő hányada még mindig a vasi megyeszékhelyhez kötődik, de egyre több kivitelezés zajlik Budapesten és az ország más településein is. A Fabrikato Kft. Szombathelyen jelenleg a Gyöngyös-patak Lakóparkban épít 48 lakást. De ezzel párhuzamosan több családi ház kivitelezése is elindult. A fővárosban energetikai korszerűsítést végeznek egy Váradi utcai kormányhivatalon, Üröm településen pedig közműhálózat építése a feladatuk.

Fabrikato Kft.
Fabrikato Kft.

Mindezek – a többi referencia mellett – megtalálhatók a Fabrikato Kft. weboldalán. Létrehoztunk ugyanis egy olyan menüpontot, ahol építési ágazatonként lehet keresni a folyamatban lévő és a már elkészült munkák között. A honlapon nagy hangsúlyt kapnak a friss információk. A Fabrikato Kft. aktuális beszámolói mellett főkén lakásvásárlóknak szóló praktikus információk is megtalálhatók itt. Ugyanakkor készült egy lakásértékesítő alkalmazás is, amit hamarosan élesít is az építőipari vállalkozás. Ezen keresztül az érdeklődő lakásméret, tájolás és elhelyezkedés alapján választhat magának új építésű lakást.

Ha szívesen megnézné, milyen lett a Fabrikato Kft. új weboldala, itt megteheti. Amennyiben Önnek is valamilyen online marketing megoldásra lenne szüksége, keressen minket!

Íratkozz fel a hírlevelünkre

Szeretnéd, ha a vállakozásod a maximumot hozná ki a marketing lehetőségeiből? Neked találtuk ki a hírlevelünket!