A szövegírás mellé már plusz szerkesztői support-ot is kérhetsz

Szövegírás szerkesztői támogatással. A szövegírás rendelő alkalmazásunkban bővítettük a választható szolgáltatások körét. A tartalom szerkesztői ellenőrzése már plusz módosítási opciót, egy úgynevezett szerkesztői support-ot is tartalmaz. Vagyis, ha rendelsz egy szöveget, de szeretnél biztosra menni, esetleg szükség esetén változtatni, finomítani a kapott anyagon, csak pipáld be a “szerkesztői support” jelölő négyzetet.

Igaz, így az alapáron felül plusz kétezer forintot kell fizetned, de így jár neked egy szerkesztői támogatás, ami azért nagy érték. Főleg azoknak, akik új vásárlók.

Mit takar pontosan a szövegíráshoz kapcsolódó szerkesztői support?

Ha ezt szolgáltatást is kéred az alapáras szövegírás mellé, a szerkesztőnk már a szöveg megírásakor felügyeli a szövegíró munkáját.

De, ami ennél is értékesebb, hogy így lesz alkalmad akár többször is díjmentesen módosíttatni a szövegen. Ha a kapott bejegyzést úgy ítéled meg, hogy az nem egészen olyan, mint amilyet szerettél volna, jelezd nekünk a rendelés ID megadásával az info(kukac)burkonmedia.hu címen vagy a Facebook chat-en, és mi a kérésed alapján módosítjuk a tartalmat.

A kibővített szolgáltatást tekintheted egyfajta “biztosításnak” is. Hiszen így a szolgáltatás része a szerkesztői support, azaz többszöri változtatást is kérhetsz díjmentesen.

Ez az extra szövegíró szolgáltatás talán azoknak nyújthat plusz biztonságot, akik még nem ismerik a munkáinkat. Vagy ők maguk bizonytalanok abban, hogy milyen tartalom születik a megrendeléskor általuk megadott leírásból.

Akkor az alapszolgáltatást vásárlók nem is kérhetnek módosítást a szövegen?

De igen, egy módosítás nekik is jár. Viszont ez nem azonnali javítást jelent. Van, hogy akár több hétbe is beletelik, mire újra elő tudjuk venni az adott anyagot. A szerkesztői support-nál viszont két munkanapon belül elkészül az új verzió.

Hogy látod? Tennél egy próbát? Íme, az űrlapunk, itt tudod leadni a rendelésedet. Ja, ne felejtsd el használni a KIPROBALOM kupont. Ezzel ugyanis most megfelezheted az árat.

 

Íratkozz fel a hírlevelünkre

Ha gyakran elúsznak a napjaid és emiatt olykor nehezen tudod követni, hogy éppen mi történik az online marketingben, akkor Neked is segíthet a hírlevelünk. Iratkozz fel, és velünk képben maradhatsz.