Tartalomírás egyéni megrendelésre

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quidem fugit hic quisquam dolores.

01.

Szöveges tartalmat szeretnél a weboldaladra? Az alábbi űrlap segítségével mondd el nekünk, hogy milyen tartalomra van szükséged.

 

02.

Rendeld meg tőlünk! A megrendelés után küldünk a megadott e-mail címre egy díjbekérőt, aminek kiegyenlítése után neki is látunk a szövegírásnak.

 

03.

Növeld a márkád értékét! A rendeléstől számítva pár napon belül már töltheted is fel az új tartalmat a blogodba.

 

Tartalom

5 000 Ft

Milyen határidőre szeretnéd? *

Információk

+ 100 Ft

Tartalom hossza *

Plusz szolgáltatás

+ 1 000 Ft
+ 2 000 Ft

Fájl feltöltése

Alapár:
Plusz szolgáltatások összesen:
Végösszeg:
Kategória:

Leírás

A Burkon.Média tartalomrendelő szolgáltatása egy olyan online eszköz, aminek segítségével pár kattintással vásárolhatsz egyedi szöveges tartalmat. A rendelési űrlapban megadhatod, hogy milyen kulcsszóval, milyen terjedelemmel készüljön a szöveg. Kiválaszthatod, hogy milyen határidővel szeretnéd megrendelni a tartalmat, illetve azt is megadhatod, hogy kérsz-e szerkesztői felülvizsgálatot, vagy beéred-e az általában olcsóbb szövegírói változattal. Sőt, rendelhetsz stock fotós illusztrációt is a szöveged mellé, de általad írt részletes brief-et, szövegvázlatot is csatolhatsz. Kipróbálnád? Küldd el nekünk most, milyen bejegyzésre lenne szükséged, és mi már neki is látunk a munkának. Neked pedig csak annyi a dolgod, hogy postold a bejegyzést.

 

Íratkozz fel a hírlevelünkre

Ha gyakran elúsznak a napjaid és emiatt olykor nehezen tudod követni, hogy éppen mi történik az online marketingben, akkor Neked is segíthet a hírlevelünk. Iratkozz fel, és velünk képben maradhatsz.