Az utóbbi egy hónap… Van hírünk bőven

Filmet készítettünk, éttermi weboldalt fejlesztettünk, újabb Google Ads és hírlevél kampányt indítottunk, logót, arculatot terveztünk, Facebook és Instagram shop-ot hoztunk létre és egy általunk tervezett webshop is nyilvánossá vált az utóbbi hetekben. A legnagyobb hírünket pedig….

Talán már te is találkoztál a hirdetésünkkel…

Megnyertünk ugyanis a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével futó, a Szombathely város közgyűlése által támogatott Digitális Szombathely weblap fejleszési pályázatot. Ez azt jelenti, hogy a város finanszírozza 100 helyi vállalkozás honlapjának elkészítését, a fejlesztést pedig mi végezzük. A projekt nagyjából egy hónapja fut, és közel 70 regisztrálónk van már. Szóval nagy az érdeklődés… A pályázat 2020. november 6-án zárul.

Ha te se maradnál le, itt tudsz regisztrálni.

Persze nem csak erre a megbízásunkra vagyunk büszkék. Nagyon örültünk neki, hogy filmet készíthettünk a szombathelyi vívócsarnokról, illetve a vívó egyesületről. Szerintünk jól sikerült. Ha kedvet kaptál a víváshoz, a csapat szívesen veszi a jelentkezéseket. A felvételekért köszönet Kaczmarski Ágnes kollégánknak. A szerkesztés, a vágás és a projekt menedzselése házon belül zajlott. 

Az elmúlt hetekben folytatódott a Joyo babzsák márka építése. A webshop elkészült, nemrég termékfotózást is tartottunk. Hamarosan tehát új termékképek lesznek az oldalon. Elindult továbbá egy HotJar elemzés és egy Google Ads kampány is a projekt keretében. 

Szerencsére a grafikai vonalon is volt teendőnk. Nemrég egy Vas megyei település egyik egyesületének arculatán kezdtünk el dolgozni. Amíg nem érünk a projekt végére, addig részleteket sajnos nem árulhatunk el… A munka most is zajlik, nemsokára talán megmutathatjuk az alkotást.

Elkezdtünk dolgozni egy irodaszer webáruház MailChimp kampányán is. Itt az a feladatunk, hogy úgy automatizáljuk a levélküldést, hogy az újravásárlásra ösztönözzön. A tervek szerint a vásárlást követően, adott idő elteltével a rendszer automatikusan fog kedvezmény kupont küldeni a vásárlónak.

Végül még egy büszkeség. Nagyon örülünk annak, hogy mi készíthettük az Onyx Garden új honlapját. Főleg, hogy olyan extrákat is fejleszthettünk, mint asztalfoglaló rendszer és automata menü értesítő. Az oldal hamarosan éles, de az ideiglenes felületen már most is megtekinthetitek. Tegyétek meg!  A fejlesztői munkáért köszönet Laki Ádám kollégánknak. 

Nagyjából ennyi az elmúlt egy hónap.

Ja, mégsem. Végre elérhetővé vált az általunk tervezett, a Z3 Systems által fejlesztett Divatcipo.hu. Amihez nemrég Facebook és Instagram shop-ot is létrehoztunk. A rendszer teljesen automata, a webshopból óránként lekéri a termékek infóit, és azokat jeleníti meg a Facebookon. Vagyis mostantól adott a lehetőség a postokon termékek megjelölésére. Izgalmas munka volt ez is.

Ha neked is lennének hasonló igényeid, online vagy offline marketingben lenne szükséged segítségre, keress minket! Akár egyből ajánlatot is kérhetsz. Írj nekünk üzenetet kötelezettségek nélkül! 

 

Íratkozz fel a hírlevelünkre

Ha gyakran elúsznak a napjaid és emiatt olykor nehezen tudod követni, hogy éppen mi történik az online marketingben, akkor Neked is segíthet a hírlevelünk. Iratkozz fel, és velünk képben maradhatsz.