Bővült a szövegírás csapat! – Pár nap alatt elkészítjük neked a webes alkalmazásunkban megrendelt blogbejegyzést

Még gördülékenyebb lett szövegírás szolgáltatásunk. A tavaly elindított szövegírás rendelő alkalmazásunk a várakozásainkat felülmúlva teljesített. A nyáron annyi rendelésünk jött, hogy az új ügyfelek csak pár hónapos átfutásai idővel tudtak tartalomírást kérni. Ami amúgy is sok idő, nem az online világban… Úgyhogy lépnünk kellett.

Ősszel kicsit átszerveztünk, bővültünk, így a 2020-at már nagyobb kapacitással, sokkal gyorsabb vállalási idővel tudjuk indítani. 

A korábbiakhoz képest változás, hogy a 150 szavas postok minimális karakterszámát 300-ra növeltük. A rövid bejegyzésekre ugyanis nem igazán volt nagy igény. Az alapár így 4 ezer 900 forint lett. Ami viszont nem változott, hogy az első tartalom megrendelése után egy éven át jár a 20 százalék kedvezmény.

Szóval ha szeretnéd, akár a weboldalad folyamatos tartalommenedzsmentjét is ránk bízhatod. Ha tetszik az ötlet, és te is rendelnél szövegírást, az alkalmazásunkat itt éred el.

 

Íratkozz fel a hírlevelünkre

Ha gyakran elúsznak a napjaid és emiatt olykor nehezen tudod követni, hogy éppen mi történik az online marketingben, akkor Neked is segíthet a hírlevelünk. Iratkozz fel, és velünk képben maradhatsz.