Digitális Szombathely kiegészítő nyilatkozat

DIGITÁLIS SZOMBATHELY KIEGÉSZÍTŐ NYILATKOZAT

A pályázat benyújtója ezúton nyilatkozom, hogy a Digitális Szombathely pályázat kiírásának megfelelően az alábbi pályázati kötelezettségeket magamra/vállalkozásomra nézve elismerem:

ezúton nyilatkozom, hogy a Digitális Szombathely pályázat kiírásának megfelelően az alábbi pályázati kötelezettségeket magamra/vállalkozásomra nézve elismerem:

  • Vállalom, hogy a pályázat keretében, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara tanácsadója által nyújtott Modern Vállalkozások Programhoz kapcsolódó digitális auditon veszek részt 2020-ban, AUDITOR-ral előzetesen egyeztetett időpontban
  • Vállalom, hogy a kapott kérdőíven határidőre válaszolok a kiírók által feltett, az elvégzett digitális (honlap-)fejlesztést célzó kérdésekre
  • Hozzájárulok, hogy a pályázaton nyertes vállalkozásom nevét a pályázat kiírója és finanszírozója, azaz a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara valamint Szombathely MJV nyilvánosságra hozzák, adataimat a pályázat teljesítése és ellenőrizhetősége érdekében az aláírás dátumától számított 5 évig kezeljék és megőrizzék.

Tudomásul veszem, hogy a fenti kötelezettségek, hozzájárulások vállalása és teljesítése alapvető feltétele a pályázatban foglalt fejlesztések megvalósulásának. Fenti vállalás nem pótolja a pályázat elbírálásához szükséges pályázati adatlap és nyilatkozat kitöltését és benyújtását, melyek a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara honlapjáról is letölthetők (www.vmkik.hu). 

Tudomásul veszem, hogy fenti nyilatkozattétel elengedhetetlen feltétele a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával kötendő DIGITÁLIS SZOMBATHELY PROGRAM PÁLYÁZATI EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS”  megkötésének, így a célzott digitális fejlesztés elvégzésének. A Pályázati együttműködési megállapodás aláírására a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara titkárságán (9700 Szombathely, Honvéd tér 2) van lehetőség nyitvatartási időben.

Íratkozz fel a hírlevelünkre

Ha gyakran elúsznak a napjaid és emiatt olykor nehezen tudod követni, hogy éppen mi történik az online marketingben, akkor Neked is segíthet a hírlevelünk. Iratkozz fel, és velünk képben maradhatsz.