Ingyenes honlap a szombathelyi cégeknek – Így pályázhatsz

Ha szombathelyi székhelyű a céged (vagy legalább található a városban telephelyed) és a foglalkoztatottak száma nem haladja meg a tizet, neked is jár az ingyenes honlap. Közös pályázatot írt ki ugyanis Szombathely Megyei Jogú Város és a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (VMKIK).

Élnél a lehetőséggel?

Regisztrálj kötelezettségek nélkül már most! A keret véges, érdemes időben lépni. A pályázat “csak” 100 helyi mikrovállalkozás honlaphoz jutását támogatja. 

Mi a pályázat benyújtásának a menete és hogyan jön a képbe a Burkon.Media?

Pályázni rendkívül egyszerűen tudsz. Az alábbi űrlapon add meg az e-mail címedet és írj meg nekünk néhány alapadatot. Mi a regisztráció után hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, küldünk egy részletesebb online adatbekérőt. Az ezen megadott információk alapján a VMKIK munkatársai ellenőrzik a jogosultságot a vissza nem térítendő támogatásra. 

Ha mindent rendben találnak, indulhat a munka

Az online vagy a személyes egyeztetés során közösen kitaláljuk, hogy milyen legyen a honlapod. Színek, stílus, menüpontok, szöveg… Amit aztán pár hét alatt el is készítünk neked. Természetesen a tartalom összeállításában is segítünk és a hátteret is profin beállítjuk. Hogy tetszik?

Miért pont mi? 

A kamara bíráló bizottsága pályázat útján a Burkon.Media-t választotta ki, hogy a nyertes cégeknek elkészítse a honlapot. 

Mi az, amit támogat a kamara és a város?

Egy modern portfolio oldal elkészítését, domain és tárhely bérlését két évre. Vagyis neked semmit sem kell fizetned. Gyakorlatilag ingyen lesz egy korszerű weboldalad – amit bármikor továbbfejleszthetsz, akár webáruházzá. A pályázat benyújtásával csupán annyit kell vállalnod, hogy részt veszel egy auditon, ahol felmérik a céged digitális felkészültségét, illetve kapsz néhány tanácsot arra vonatkozóan, miként tudnál még fejlődni ezen a területen.

Ha tehát nem hagynád ki a lehetőséget és te is pályáznál saját honlapra, itt a lehetőség.

Regisztrálj kötelezettségek nélkül!

Add meg az elérhetőségedet és hamarosan tájékoztatunk a továbbiakról.

 

Íratkozz fel a hírlevelünkre

Ha gyakran elúsznak a napjaid és emiatt olykor nehezen tudod követni, hogy éppen mi történik az online marketingben, akkor Neked is segíthet a hírlevelünk. Iratkozz fel, és velünk képben maradhatsz.