Jó kis szövegírós évünk volt – Nagyjából 800 ezer szót írtunk le

Jó év volt az idei. Szövegírás tekintetében mindenképpen. Nem mondhatnánk, hogy unatkoztunk, körülbelül 800 ezer szó írtunk le az idén, ami nagyjából 1600 hosszabb-rövidebb bejegyzést jelent.

Ez a szám nagyrészt a hagyományos módon kiszolgált ügyfeleinknek köszönhető. De az év végét sikerült kicsit az átlagnál jobban megnyomni. Az októberben indított szövegírás rendelő alkalmazásunk jócskán hozott új megrendeléseket. Talán többet is, mint amennyire elsőre számítottunk. Őszinte leszek: meglepett, hogy mennyien érdeklődtetek az itthon még kevesek által használt szövegírás rendelő megoldás iránt.

Tök jó! Köszönjük!

És, hogy milyen témákban írtunk szöveget az idén? A legtöbb bejegyzés talán turisztikai témában született. Aztán ezt követték a különféle vállalkozói tippek, a munkával, a munkavállalással, a tanulással kapcsolatos hack-ek. A harmadik helyre pedig az építőipari ágazat került.

A gyors összegzésünk szerint a “szövegírás” dobogójáról ugyan lecsúszott a divat, a gasztronómia, az irodaszer, a lakberendezés és az autóipar, de ezekben a témákban is született párszáz bejegyzés. Aztán ott vannak még az önkormányzati hírek meg a saját tartalmaink is…

Ez utóbbiak is október óta kerülnek fel a honlapunkra. A téma pedig mi lehetne más, mint a szövegírás. Ha kíváncsi lennél ezekre, ide kattints!

De nem csak a szövegírás pörgött 2018-ban. Az idén jóval több közösségi média kampányt bonyolítottunk le, mint tavaly. Fejlesztettünk online turisztikai játékot, menedzseltünk felvételi kampányt, indítottunk rajzversenyt, promotáltunk állásbörzét és terveztünk autóipari eseményhez is online aktivitást. Ezek, amik most hirtelen eszembe jutnak…

Szövegírás rendelés online - rengeteg bejegyzést kértetek tőlünk 2019-ben

Jó visszaemlékezni. De talán a legnagyobb siker mégiscsak a szövegírás rendelő alkalmazás elindítása volt az elmúlt évben, és szintén ez az, amit a jövőben még tovább szeretnénk fejleszteni. Erőforrás tekintetében is szeretnénk bővülni, de újabb, extra funkciók fejlesztését is tervezzük.

De nem most azonnal.

Mielőtt mindezekbe beleugranánk, most mi is kicsit lazítunk. 2019. január 3-ától vetjük bele magunkat újra a szövegírásba. Rendelni persze most is tudtok, de szabad dátumunk sajnos már csak február második hetére van. Ez azonban nem biztos, hogy így is marad. Januárban kicsit belehúzunk, és megpróbálunk még korábbi napokat felszabadítani. Szóval ha szöveget rendelnél és még február előtt szükséged lenne a bejegyzésre, érdemes időközönként visszatérned az oldalra a szabad dátumok levadászása érdekében.

Végül: nagy-nagy köszönet minden ügyfelünknek a sok-sok megbízásért! Boldog karácsonyt és szuper 2019-et kívánunk! 

???????????

SEO-hozta üzleti sikereket mindenkinek! 🙂

 

Íratkozz fel a hírlevelünkre

Ha gyakran elúsznak a napjaid és emiatt olykor nehezen tudod követni, hogy éppen mi történik az online marketingben, akkor Neked is segíthet a hírlevelünk. Iratkozz fel, és velünk képben maradhatsz.