Vége a hosszú egyeztetéseknek – 5 perc elég, hogy blogbejegyzést rendelj a weboldaladra

Egy újabb nehéz napon vagyok túl. Sokat futkoztam, rengeteg egyeztetés vitte el az időt… Talán számodra is ismerős ez… Úgyhogy eljutottam oda: nem várok tovább. Elég ebből a régimódi megoldásból, hogy egy szöveg megírása miatt valakivel hosszabban kell egyeztetni, mint amennyi időt a konkrét munka elvesz. Szóval itt a vége, ideje nekünk is a jelenben élni, és megadni a lehetőséget az ügyfeleinknek is arra, hogy leegyszerűsítsék a tartalommarketinghez kapcsolódó teendőiket. Így ők is és mi is arra tudunk koncentrálni, amihez igazán értünk.

Szóval indulunk, most már online, egy webes alkalmazáson keresztül is rendelhetsz tőlünk szövegírás szolgáltatást. Az új rendszerünk úgy működik, mint egy stock fotós oldal. Befizeted az egyedi tartalom árát, és már kapod is a megrendeléskor megadott paraméterek szerint megírt egyedi tartalmat. Ami az előre történő fizetés miatt számodra kicsit talán rizikósnak tűnik – legalábbis elsőre. De igazából nincs semmi kockázat a rendelésben. Csupán arra kell figyelned, hogy pontosan írd meg a brief-et. És azt kapod, amit kértél. Persze ez nem egy olyan nagy kihívás – mármint az igényeknek megfelelő tartalmat kérni – annak, aki ismeri a cégét, és tudja, hogy mit olvasnak szívesen az ügyfelei az oldalán. Szóval ha kiismered az egyébként nagyon egyszerű rendszert, gyakorlatilag 5 perc alatt rendelhetsz új blogbejegyzést.

Kinek ajánljuk mindezt? Azoknak, akik belátják, hogy jól megírt szöveg és rendszeres postok nélkül nem teljes a weboldal. Illetve tudják azt, hogy ezek hiányában nem hozzák ki a maximumot a webes oldalukból. Hiszen a jó szöveg hatására a weboldal előrébb kerül a keresőkben, illetve informálja az ügyfeleket, ezáltal növeli azok elköteleződését, építi a cég imázsát. Közvetve egyértelműen hozzájárul a profit növekedéséhez. Még akkor is, ha a Te céged nem online értékesítésből él.

Persze nem csak cégek weboldalára kell a tartalom

A szövegírás szolgáltatásunkat ajánljuk különböző médiumoknak is. Olyan portáloknak, újságoknak, ahol az újságíró munkatársak annyira leterheltek, hogy jól jönne számukra a külső segítség. És ez tényleg működik, hiszen bizonyos témák feldolgozása személyes kapcsolattartás nélkül is könnyedén lehetsége. Tudjátok, ma már minden online megy, miért ne menne ez is? Persze hírek és riportok összeállítása így azért nehézkesebb. Viszont elemzések feldolgozása simán megoldható. Főleg, hogy a rendelés leadásakor van lehetőség fájl csatolására is. Azaz a forrásnak szánt szöveg is egy kattintással eljuttatható hozzánk.

No, és mennyibe kerül a szövegírás?

Az alapár 4 ezer 900 forint. Ez egy teljesen alap tartalmat jelent. Ebben az esetben megadod, hogy miről szóljon a bejegyzés, és mi írunk Neked egy 300 szónál rövidebb szöveget. Ha ennél hosszabb postot szeretnél, 500 szóig plusz 1000 forintot kell fizetned. De ha ennél is hosszabb bejegyzésre van szükséged, akkor is csak 2000 forint extra díjat számítunk fel. Amennyiben kulcsszót is megadnál, egy-egy kifejezésért plusz 300 forinttal kell számolnod. Ez lesz az a szó, szóösszetétel, amire optimalizáljuk a tartalmadat. A felsoroltakon kívül még háromt extrát kérhetsz. Egy profi, szerkesztői ellenőrzést, ami plusz 1000 forint, illetve egy borítóképet is, ha mondjuk megosztanád a szöveget a közösségi oldalakon. Ez a fotó egy, a bejegyzéshez teljesen passzoló stock képet jelent. Ennek az ára 1500 forint.  A harmadik plusz szolgáltatás: ha szeretnéd, összehozzuk neked a szöveg meta leírását és a Facebook-os megosztáskor használható pár mondatos postot is.

Kipróbálod? Tedd meg! Ha pedig kérdésed lenne, írj nekünk a Messengeren keresztül. Mi itt vagyunk az irodában… Vagy nem biztos, de ez nem is számít. Hiszen egy olyan szolgáltatást kínálunk, amit gyakorlatilag bárhonnan el tudunk végezni. És ugyanezt kínáljuk Neked is. Bárhol tevékenykedsz, tudunk együtt dolgozni. Online nincsenek földrajzi korlátok, úgyhogy keress minket, és hagyjuk magunk mögött azokat, akik leragadtak a lassú, bonyolult offline megoldásoknál. Velünk tartasz? Itt tudod leadni a rendelést.

 

Íratkozz fel a hírlevelünkre

Ha gyakran elúsznak a napjaid és emiatt olykor nehezen tudod követni, hogy éppen mi történik az online marketingben, akkor Neked is segíthet a hírlevelünk. Iratkozz fel, és velünk képben maradhatsz.