AdWords kampányok, kibővített valóság projekt és utazásszervező fejlesztés

Szerencsére az elmúlt pár hét sem telt tétlenül. Nagyon izgalmas kérésekkel fordultak hozzánk az ügyfelek. Köztük egy egészen új igénnyel. Egy projekt kapcsán a kibővített valóság fejlesztési lehetőségeibe is beleástuk magunkat… Miről van szó?

Talán ti is ismeritek az IKEA-ának azt az alkalmazását, aminek a segítségével virtuális termékeket helyezhetsz el mondjuk a saját nappalidban. Így megnézheted azt, hogyan mutatna az a bizonyos fotel, asztal, ágy…, akármi, amit kiszemeltél. Mi most egy ehhez hasonló technikával készülő fejlesztés tervezésébe fogtunk. Nagyon izgalmas a dolog. Képzeld el, hogy egy adott helyszínen a telefonod kameráján keresztül olyan dolgokat láthatsz és járhatsz körbe, ami a valóságban nincs is ott… Persze a megvalósítás előtt még rengeteg dolgunk van, nagyon az elején vagyunk még a kampánynak. Úgyhogy még sok a kérdőjel, például az, hogy ki fog nekünk segíteni a 3D modellezésben. Úgyhogy ha ismersz valakit, aki ilyennel foglalkozik, küldd el nekünk légyszi az elérhetőségét a hello@burkonmedia.hu címre.

Persze az AR-es fejlesztés csak egy kis szelete az elmúlt hetekre ütemezett feladatoknak. Az utóbbi hónapban a napi tartalomszolgáltatói és közösségi média menedzsment munkák mellett két új Google Ads kampányt indítottunk, illetve egy online utazástervező fejlesztésébe is belefogtunk. Ez utóbbi projekt már a tartalmazás szakaszában van. Szóval hamarosan a bevezető kampány kidolgozására is áttérünk. Jó kis munka ez is.

Ahogy a következő hónap kihívásai is annak ígérkeznek. Legalábbis több ajánlatunk is kint van. Köztük két filmkészítés, egy Facebook shop, egy Instgram és blog menedzsment, valamint egy weboldal fejlesztésére vonatkozó is. 

Bízunk benne, hogy hamarosan ezekből is konkrét megbízás lesz. Illetve, hogy még sok hasonló megkeresés érkezik.

Akár tőled!

Ha neked is online marketinggel összefüggő kérésed, kérdésed lenne, keress minket. Igyekszünk segíteni. Akár az eladásokat pörgetnéd fel, akár imázst építenél, vagy csak szimplán hatékony kommunikációs megoldást keresel, írj nekünk, mi megtervezzük a stratégiát és a megvalósításban is segítünk. 

Egyes szolgáltatásainkra árat akár már most is kalkulálhatsz. A WEB+ADS rugalmas árazásának feltérképezésére itt van lehetőséged, a szövegírás szolgáltatásunk árai és online megrendelő felülete pedig itt érhető el

 

Íratkozz fel a hírlevelünkre

Ha gyakran elúsznak a napjaid és emiatt olykor nehezen tudod követni, hogy éppen mi történik az online marketingben, akkor Neked is segíthet a hírlevelünk. Iratkozz fel, és velünk képben maradhatsz.