WEB+10000

A weboldalad mellé mi vásárlókat is adunk. Válaszd a WEB+10000 csomagunkat, amiben annál olcsóbb a weboldal készítés, minél hosszabb időre bízol meg minket az AdWords hirdetéseid menedzselésével.

01.

Válassz, hogy milyen típusú weboldalra lenne szükséged! Kérj a meglévő weboldalad mellé, akár egy új kampányhoz tervezett érkezési oldalt, készíttess komplett céges weblapot vagy egy, a te igényeid szerint kialakított komplett webáruházat.

02.

A termékek alatt lévő csúszka segítségével állítsd be, hogy mennyi ideig vennéd igénybe az AdWords hirdetési menedzsment szolgáltatásunkat. Minél hosszabb időn át terelhetünk ügyfeleket a weboldaladra, annál olcsóbb a fejlesztés.

03.

Ha kiválasztottad a terméket és beállítottad, hogy mennyi időn át dolgoznál velünk, küldd el kitöltve az űrlapot, és mi pár napon belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Egy-két részlet, amit érdemes még tudnod

Mit tartalmaz és mennyibe kerül havonta az AdWords hirdetés? A csomag teljeskörű hirdetés menedzsmentet foglal magába. A kulcsszókutatáson át a hirdetések létrehozásán át a kimutatások készítéséig. Mindennek a havi díja 40.000 forint. Ehhez a díjhoz jön hozzá az a hirdetési keret, amit a kattintásokra áldoznál. Ez az összeg a Google díja. A mi feladatunk az, hogy ezt a pénzt úgy költsük el, hogy az neked vásárlót, új ügyfelet hozzon. Mi van akkor, ha menet közben meggondolom magam? Semmi gond. Ebben az esetben a már befizetett havidíjakat levonjuk a teljes fejlesztési költségből és küldünk egy végszámlát. Innentől nincs havidíj, de van egy menő weboldalad. Mikor kapom meg az első számlát? Az első számla a weboldal fejlesztés költségéről fog szólni. Ezt akkor küldjük, amikor elkészültünk a fejlesztéssel és te is úgy látod, hogy rendben van az oldal. Még egy fontos dolog. Az űrlap elküldése nem jár kötelezettséggel. Ha meggondolod magadat, semmi gond. Az érdeklődéseket is szívesen vesszük. Ha viszont komoly az érdeklődés, az egyeztetés után küldünk neked egy online terméket, amit - akárcsak egy webshopban - simán megrendelsz, és indul a munka. Legyen így, válassz csomagot még ma! További kérdés esetén természetesen a Facebook chat-en, e-mailben elérsz minket.

Csomagjaink

Csomagjaink

Landing

60 000 HUF
 • Egyedi landing oldal
 • Általános oldaltípusok
 • Kapcsolat űrlap
 • Teljesítmény optimalizált
AdWords menedzsment 6 * 40 000 HUF / hónap + hirdetési költség

Portfolio

150 000 HUF
 • Egyedi weboldal
 • Általános oldaltípusok
 • Rólunk oldal
 • Kapcsolat oldal
 • Teljesítmény optimalizált
AdWords menedzsment 6 * 40 000 HUF / hónap + hirdetési költség

Webáruház

250 000 HUF
 • Egyedi webáruház, WooCommerce alapon
 • Termék oldalak
 • Általános oldaltípusok
 • Kapcsolat oldal
 • Teljesítmény optimalizált
AdWords menedzsment 6 * 40 000 HUF / hónap + hirdetési költség

Cégek, akiknek már fejlesztettünk weboldalt

Kérj ajánlatot!

Ha honlapod már van, kizárólag Google Ads menedzsmentre is kérhetsz ajánlatot a lenti űrlap segítségével.

  Egy reprezentatív példa

  Ha egy weboldal teljes ára 120 ezer forint és te nem kérsz AdWords menedzsmentet, az ár ennyi marad. Ha három hónapos menedzsmenttel megbízol minket, már a fejlesztés ára 80 ezer forintra csökken, viszont keletkezik három hónapig AdWords menedzsment díj. Ami havonta 40 ezer forint. Ez a weboldal fejlesztésén felül fizetendő tétel. Ahogy a hirdetési keret is, amit a Google-ben a kattintásokért fizetsz. Az együttműködés hosszának növelésével a weboldal fejlesztési díja csökkenthető. A hónapok számának növelésével természetesen a havidíjak száma is növekszik. Ugyanakkor a menedzsmentnek hála az oldalad látogatóinak a száma is emelkedik.

  Íratkozz fel a hírlevelünkre

  Ha gyakran elúsznak a napjaid és emiatt olykor nehezen tudod követni, hogy éppen mi történik az online marketingben, akkor Neked is segíthet a hírlevelünk. Iratkozz fel, és velünk képben maradhatsz.