Mivel foglalkoztunk az elmúlt egy hónapban?

Szerencsére a home office alatt sem állt meg a munka. A közösségi kommunikáció és úgy általában az online marketing azért szerencsére nem stoppolt le teljesen.

Például a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara most kért fel minket arra, hogy segítsük a Facebook kommunikációjukat. Gyorsan létre is hoztunk egy arculatot, elkezdtük menedzselni a tartalmat és követő gyűjtésbe is kezdtünk.

Aztán van olyan ügyfelünk, aki úgy gondolta, most kell fejlesztenie ahhoz, hogy a koronavírus-járvány után ki tudjon tűnni a tömegből és az ő cégét válasszák. Egyébként a Joyo babzsákról, illetve annak a forgalmazójáról van szó. Az általunk fejlesztett landing már elérhető a kulteribabzsak.hu-n, amihez most készült egy webshop is. Ez is hamarosan éles.

Az elmúlt egy hónap a sárvári TDM-nél sem telt tétlenül. A megbízásukból készítettünk például egy felmérést, ami a koronavírus utazási kedvre gyakorolt hatását vizsgálja. Ezt kiértékeltük és sajtóanyagot is készítettünk belőle. Mindezek mellett fejlesztettünk egy online játékot is Sárvár számára. A sarvariwellness.hu-n ez már elérhető. És ki is próbálható.

De még ezzel sincs vége az elmúlt egy hónapban végzett nagyobb volumenű munkáink sorának.

A Vas Megyei Turizmus Szövetségnek terveztünk bannereket és találtunk ki egy kampányhoz kapcsolódó vezérmondatot.

Ez volt a “Maradj otthon, hogy minél hamarabb útra kelhess!” A szlogent öt különböző banneren helyeztük el. Olyanokon, amiken Vas megyei attrakciók is láthatók. A stratégia elemeit aztán a szövetség tagjai maguk is hasznosíthatták. 

Az elmúlt időszakban szerencsére egy kis saját fejlesztésre is jutott idő.

Elindítottunk egy saját kampányt, amiben weboldal készítést hirdetünk.

Persze nem úgy, ahogy azt a többség tenné. Mi ugyanis a fejlesztés költségét a havi AdWords hirdetés menedzsmentbe építjük. Egyszerűbben ez azt jelenti, hogy mi a weboldal készítés mellé vásárlókat, új ügyfeleket is adunk. Az aloldal itt érhető el. Ahol egyébként irányadó árakat is találsz. De ezek csak a hozzávetőleges költségek, a végső ár természetesen az ügyfél igényeitől függ. Szóval a feltüntetett áraknál akár olcsóbb is lehet a weboldal fejlesztés díja. Írj nekünk, ha esetleg neked is segíthetünk. AdWords, webáruház készítés, Facebook hirdetések, szövegírás… Segítünk!

 

Íratkozz fel a hírlevelünkre

Ha gyakran elúsznak a napjaid és emiatt olykor nehezen tudod követni, hogy éppen mi történik az online marketingben, akkor Neked is segíthet a hírlevelünk. Iratkozz fel, és velünk képben maradhatsz.