Pályázati elvárások

Digitális Szombathely projekthez kapcsolódó, weblap készítéssel kapcsolatos, Szolgáltató felé támasztott kiírói elvárások

 1. A Szolgáltató szombathelyi szék-, illetve telephellyel rendelkezik, nincs kamarai vagy köztartozása, nem áll felszámolás vagy csődeljárás alatt.
 2. 100 db, egyedileg testre szabható honlap elkészítését kérjük a pályázaton kiválasztott, szombathelyi székhelyű vállalkozások (továbbiakban Megrendelők) számára. Az egyedi keresőoptimalizált tartalom biztosított legyen. Az elkészült honlap, a tartalom, a domain Megrendelők tulajdonát képzik.
 3. Szolgáltató feladata a Megrendelőkkel közösen a portál tartalmának megírása, összeállítása, majd ez alapján az elfogadott tartalom feltöltése.
 4. Szolgáltatónak a Megrendelők közreműködésével kell kialakítani az elkészülő a honlapot az adott kisvállalkozásra testreszabott formában.
 5. A szolgáltatási feltételeket a Szolgáltatónak a városi-kamarai elvárások tükrében kell kialakítania.
 6. A Szolgáltatónak két évre vonatkoztatva a vállalkozás nevét tartalmazó domain és email-cím árát is biztosítania kell, melynek tulajdonjoga Megrendelőké lesz a kezdetektől fogva.
 7. A portálrendszer feleljen meg a modern webfejlesztési követelményeknek, továbbfejlesztése megfelelően biztosított legyen. Az oldalak következetesen használják ki a HTML5-el érkező új elemeket (landmarks).
 8. A rendszer alkalmassá tehető legyen egyedi igények kezelésére is, különös tekintettel számlázási és webshop kapcsolat megteremtésére, valamint online chatbot kialakítására.
 9. A kialakított portál reszponzív legyen.
 10. A portálrendszer kialakításáért felelős Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara megjelenítése jól látható helyen biztosított legyen. A Szolgáltatást biztosító fejlesztő neve, logója az impresszumban szerepeljen.
 11. A Szolgáltató feladata a tartalomfeltöltés keretében elkészíteni az egyedi favicon-okat.
 12. A Szolgáltató feladata a Google Analytics és a Search Console megfelelő kialakítása és integrálása. Az ezekhez tartozó fiókok Megrendelők tulajdonát kell, hogy képezzék.
 13. A nyertes portálok alkalmazhatósága és használata fél év után a Search Console és az Analytics alapján felülvizsgálatra kerüljön.
 14. A Szolgáltatóval kötendő szerződésben kerülnek részletezésre a fizetési feltételek. Az elvégzett munka értéke teljesítésigazolás alapján kerül kiegyenlítésre.

Vissza a pályázati űrlaphoz

Íratkozz fel a hírlevelünkre

Ha gyakran elúsznak a napjaid és emiatt olykor nehezen tudod követni, hogy éppen mi történik az online marketingben, akkor Neked is segíthet a hírlevelünk. Iratkozz fel, és velünk képben maradhatsz.