Pályázat – Digitális Szombathely pályázati kiírás

DIGITÁLIS SZOMBATHELY PROGRAM PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Ingyenes honlap mikrovállalkozásoknak – fejlesztési támogatás

 1. A pályázat célja

A Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Szombathely Megyei Jogú Várossal kötött együttműködési megállapodás alapján pályázatot hirdet szombathelyi mikrovállalkozások részére digitális készségeik és honlapfejlesztésük támogatása céljából, ezzel segítve a vállalkozások napjaink digitális követelményeivel összefüggésben támasztott elvárásoknak történő megfelelését, a vállalkozások infokommunikációs csatornáinak, lehetőségeinek kiszélesítését.

 1. A pályázók köre

A támogatási pályázaton a szombathelyi székhellyel, telephellyel rendelkező, a kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló 2004. évi XXXIV. törvény szerinti mikrovállalkozások vehetnek részt. Nem vehet részt a pályázaton, aki a VMKIK által meghirdetett korábbi (2018) felhívás alkalmával már hasonló digitális fejlesztésben részesült.

 1. Pályázati feltételek

A vállalkozás (gazdasági társaság vagy egyéni vállalkozó)

 • Szombathely Megyei Jogú Város közigazgatási területén rendelkezik székhellyel vagy telephellyel
 • nem áll végelszámolás alatt, illetve ellene csőd-, felszámolási eljárás, vagy egyéb, a megszüntetésére irányuló, jogszabályban meghatározott eljárás nincs folyamatban
 • a vállalkozással szemben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) által indított végrehajtási eljárás nincs folyamatban a támogatási kérelem benyújtásának időpontjában

Mi az, amit a pályázónak kell vállalnia, mik a határidők, mi a benyújtás módja?

A vállalkozás vállalja,

 • hogy a pályázat keretében megvalósítandó honlap fejlesztése érdekében együttműködik a támogató által ugyancsak pályázat keretében kiválasztott szolgáltatóval, azaz a Burkon.Media-val.
 • a Modern Vállalkozások Programhoz kapcsolható felmérésben való részvételt
 • hogy a fejlesztés lezárultával kérdőíven válaszol a kiírók által feltett, a digitális fejlesztést célzó kérdésekre.

A vállalkozás hozzájárul, hogy a pályázaton nyertes vállalkozás nevét a támogató nyilvánosságra hozza.

A pályázaton előnyben részesül a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes kamarai tagja, illetve az a vállalkozás, aki vállalja az önkéntes kamarai tagságot (és legalább egy évig önkéntes tag marad).

 1. A támogatás formája, mértéke

A pályázaton vissza nem térítendő támogatás igényelhető. A támogató a támogatást természetben, a honlapfejlesztés finanszírozásával biztosítja, a közreműködő szolgáltató részére kiírt pályázati feltételeknek megfelelően.

 1. A pályázat benyújtásának határideje és módja

A pályázatok beadása 2020. június 15. napjától folyamatos, a rendelkezésre álló keret kimerüléséig lehetséges, legkésőbb 2020. október 15. napjáig.

A benyújtandó dokumentumok köre:

 • pályázati adatlap
 • nyilatkozatok

A pályázat keretében hiánypótlásra nincs lehetőség.

A benyújtás módja, helye:

 • online a lenti űrlapon
 • e-mailben a lent letölthető dokumentumok kitöltését követően, azok elküldésével (cím: vmkik@vmkik.hu)
 • postai úton a lent letölthető dokumentumok kitöltését követően, azok elküldésével (cím: Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.)
 • személyesen a lent letölthető dokumentumok kitöltését követően, azok személyes átadásával (cím: Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.)

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

EGYSZERŰ BENYÚJTÁS – ONLINE PÁLYÁZATI ŰRLAP

  Az alábbi nyilatkozatokat feltétlenül olvasd el az űrlap elküldése előtt!

  Kérdésed lenne? Használd a Facebook Chat-et, írj e-mailt vagy hívj minket a +36 94 310 948-as számon!


  Miért a Burkon.Media?

  Szombathely MJV közgyűlése és a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara pályázat útján választotta ki, melyik legyen az a Vas megyei cég, amelyik 100 szombathelyi mikro- és kisvállalkozások weblapját elkészíti. A pályázatot mi – a Burkon Kiadó és Sajtóügynökség Bt. – nyertük meg. Így a honlapok fejlesztését és a pályázattal összefüggő menedzsmentet is mi végezzük.

  Íratkozz fel a hírlevelünkre

  Ha gyakran elúsznak a napjaid és emiatt olykor nehezen tudod követni, hogy éppen mi történik az online marketingben, akkor Neked is segíthet a hírlevelünk. Iratkozz fel, és velünk képben maradhatsz.